Førende teknologi

Purezza bruger den nyeste teknologi. Det forbedrer smagen og fjerner bakterier og partikler, så dit drikkevand altid har den høje kvalitet som dine restaurantgæster forventer.

Vores Purezza dispenseringsløsninger indeholder to kerneteknologier:

Performance filtrering

Professionel kvalitetsfiltrer bruges til at forbedre smagen og reducere lugt, hvilket resulterer i rent, koldt, krystalklart vand.

Ice bath køleteknologi

Ice Bank-køleteknologi er en nødvendighed i travle restaurationer, hvor store mængder af iskoldt vand er påkrævet.


Purezza

Hos Purezza er kvaliteten og smagen af vores vand vigtig. Vores systemer bruger den nyeste metode inden for filtreringsteknologi med udstyr, der er specielt designet til anvendelse i en høj kapacitetskøler.

  • Eksklusivt Fibredyne II media med AgION® antimikrobiel beskyttelse, som fjerner enhver potentiel bakterie.
  • Smag og lugtreduktion. Kemisk (klor) og urenhedsreduktion.
  • Teknologien Submicron reducerer snavs og partikler helt ned til ½ mikron i størrelsen. Det reducerer sundhedsforurenende stoffer som Cryptosporidium og Giardia cyster. (Diarre, kvalme opkast og dehydrering).
  • Forbedrer smagen i vandet og hjælper med at bevare vandets karbonering.
  • Bibeholder vigtige og sunde mineraler.


Hvorfor har din restauration brug for Purezza

Vi er sociale